Lirik Lagu Tokyo Nganjuk – Nella Kharisma

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Lirik Lagu Tokyo Nganjuk - Nella Kharisma

Lirik Lagu Tokyo Nganjuk – Nella Kharisma

kembeng kembeng langite peteng mas
langit mendung mongsone mendung mas
wediku tenan sing ning sampiran
klambine tak entasane

aran rondo neng koyo prawan mas
aran prawan neng wis ra legan
manten sepasar langsung ditinggal
mergawe lungo ning jepang, ning jepang

udan peteng gerimis iling kowe mas aris
bantal karo sarunge tak nggo turu tombo kangenku, kangenku

lemes loyo kangen kepingin pethuk
ning kepiye tokyo aku ning nganjuk
nadyan telpon kuwi muni sworomu
nanging durung ooo durung biso
kanggo tombo kangen ning dodo

kembeng kembeng langite peteng mas
langit mendung mongsone mendung mas
wediku tenan sing ning sampiran
klambine tak entasane

aran rondo neng koyo prawan mas
aran prawan neng wis ra legan
manten sepasar langsung ditinggal
mergawe lungo ning jepang, ning jepang

udan peteng gerimis iling kowe mas aris
bantal karo sarunge tak nggo turu tombo kangenku, kangenku

lemes loyo kangen kepingin pethuk
ning kepiye tokyo aku ning nganjuk
nadyan telpon kuwi muni sworomu
nanging durung ooo durung biso
kanggo tombo kangen ning dodo

Live Poker Online | Situs Judi Bola

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #lirik lagu #Lirik Lagu Dangdut #Lirik Nella Kharisma #lirik Tokyo Nganjuk #Tokyo Nganjuk

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu Syair Cinta – Indah Dewi Pertiwi
Lirik Lagu Syair Cinta – Indah Dewi Pertiwi
Lirik Lagu Syair Cinta – Indah Dewi
Lirik Lagu Mung Biso – Vita Alvia
Lirik Lagu Mung Biso – Vita Alvia
Lirik Lagu Mung Biso – Vita Alvia
Lirik Lagu Lillahi Ta’ala – Sandhy Sondoro
Lirik Lagu Lillahi Ta’ala – Sandhy Sondoro
Lirik Lagu Lillahi Ta’ala – Sandhy Sondoro
Lirik Lagu Sekali Lagi – Isyana Sarasvati
Lirik Lagu Sekali Lagi – Isyana Sarasvati
Lirik Lagu Sekali Lagi – Isyana Sarasvati

Top