Lirik Lagu The Binde Hip Hop Dut Kapusan Tresno

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

The Binde Hip Hop Dut Kapusan Tresno

Lirik Lagu The Binde Hip Hop Dut Kapusan Tresno

ceritane mbiyen pas wayahe sore
aku teko nalikane kowe mulih kerjo
ceritane tuku tahu karo tempe
seksi ngarep tuku wedhi

ajur atiku bubrah ra karuan
nalikane ndelok kowe gandengan

kowe lungo seko aku
ninggalke rasa tresnaku
coba elingo, wayah isih tresno
jebul kowe mung lamis aku cidro

rap :
mbiyen tresno aku akhire yo mung kecu
mbiyen bebarengan saiki ra karuan
ibarat gelas kosong sing ra ono isine
ati iki wes luwung wes ra ono ajine
dulu sayang-sayangan saiki kowe konangan
nek mbiyen cemburu saiki ngaku kleru
atiku wes kelaran rasane lara tenan
yo wes sak karepmu sak penake udelmu

ajur atiku bubah ra karuan
nalikane ndellok kowe gandengan
kowe lungo seko aku
ninggalke rasa tresnaku
coba elingo wayah isih tresno
jebul kowe mung lamis aku cidro

rap :
wes cukup semene anggonku tresno kowe
wes cukup semene lehmu nggawe aku kere
kimcil mata bondho sifatmu pancen ala
ayumu ra sepiro ning gawe ati lara
saiki kowe sambat ning gawe ati njepat
saiki ngaku tresno ning gawe aku cidro
yo wes ngunu wae saiki penak dewe

ajur atiku bubrah ra karuan
nalikane ndelok kowe gandengan

kowe lungo seko aku
ninggalke rasa tresnaku
coba elingo wayah isih tresno
jebul kowe mung lamis aku cidro

kowe lungo seko aku
ninggalke rasa tresnaku
coba elingo  wayah isih tresno
jebul kowe mung lamis aku cidro

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #hip hop #lirik #lirik lagu #the binde #the binde 09 #thebinde

Dian Apriliana
Hanya Penggemar Musik BreakBeat
Lirik Lagu Jalan Terus – Afgan
Lirik Lagu Jalan Terus – Afgan
Lirik Lagu Jalan Terus – Afgan Banyak
Lirik Lagu Kutunggu Kau Putus – Sheryl Feat. Ariel
Lirik Lagu Kutunggu Kau Putus – Sheryl Feat. Ariel
Lirik Lagu Kutunggu Kau Putus – Sheryl
Lirik Lagu Hingga Nanti – Vidi Aldiano Feat Andien
Lirik Lagu Hingga Nanti – Vidi Aldiano Feat Andien
Lirik Lagu Hingga Nanti – Vidi Aldiano
Lirik Lagu Tanda Mata – Glenn Fredly
Lirik Lagu Tanda Mata – Glenn Fredly
Lirik Lagu Tanda Mata – Glenn Fredly

Leave a reply "Lirik Lagu The Binde Hip Hop Dut Kapusan Tresno"


Top