Lirik Lagu Terbaru Mahesa – Ngeliyo

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Lirik Lagu Terbaru Mahesa - Ngeliyo

apuwo ati isun kari nelongso
welas tulus tapi di sio sio
kurang paran isun nong awak riko
sekabehane isun iklasno

apuwo kok riko kari mentolo
sing tau nganggel isun iki ono
cukup semene baen isun hang loro
timbang sun ngenteni sadare riko

opo sing sadar riko ambi welas iki
welas ati iki kejeron riko tatuni

wes sing kiro biso sun ngerubah ati
kadung sadare bayen riko larani
wes sing kiro biso sun mbalekno riko
ati isun iki wes kadung loro

ngaliyo wes ngadoh isun iklasno
wes cukup semene isun ngerasakno
wes sing kiro biso sun mbalekno riko
ati isun iki wes kadung loro

Live Poker Online | Situs Judi Bola

apuwo kok riko kari mentolo
sing tau nganggel isun iki ono
cukup semene baen isun hang loro
timbang sun ngenteni sadare riko

opo sing sadar riko ambi welas iki
opo sing sadar riko ambi welas iki

wes sing kiro biso sun ngerubah ati
kadung sadare bayen riko larani
wes sing kiro biso sun mbalekno riko
ati isun iki wes kadung loro

ngaliyo wes ngadoh isun iklasno
wes cukup semene isun ngerasakno
wes sing kiro biso sun mbalekno riko
ati isun iki wes kadung loro

——-
ati isun iki wes kadung loro

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #lagu banyuwangi #lagu banyuwangi 2017 #lagu banyuwangi terbaru #lagu mahesa #lagu mahesa terbaru #lagu mahesa terbaru 2017 #mahesa #mahesa feat vita #mahesa ngeliyo #mahesa terbaru #mahesa terbaru 2017 #Music of Indonesia #Ngeliyo #ngeliyo lirik #ngeliyo mahesa #ngeliyo mp3 #Offciail Audio #Official Music #Samudra Record #samudra record terbaru #samudra record terbaru 2017 #vita mahesa

Dian Apriliana
Hanya Penggemar Musik BreakBeat
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy chaoneun
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill Tonight iyureul
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?

Top