Lirik Lagu Tangise Sarangan – Via Vallen

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Lirik Lagu Tangise Sarangan - Via Vallen

Lirik Lagu Tangise Sarangan – Via Vallen

sarangan kang dadi saksi, nalikane jaman semono
ning kono sliramu medot janji
ono pinggir telogo aku biso opo
kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo

telogomu ibarate eluhku, howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mbok tinggalno

lilo, aku ra lilo
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku
ning pinggir telogo tak culne sliramu

piye, aku kudu piye
yen uwis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo
karo wong ayu sing dadi pilihanmu

sarangan kang dadi saksi, nalikane jaman semono
ning kono sliramu medot janji
ono pinggir telogo aku biso opo
kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo

telogomu ibarate eluhku, howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mbok tinggalno

lilo, aku ra lilo, nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku, ning pinggir telogo tak culne sliramu
piye, aku kudu piye, yen uwis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo, karo wong ayu sing dadi pilihanmu

lilo, aku ra lilo, nanging piye maneh wis dalan Kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku, ning pinggir telogo tak culne sliramu
piye, aku kudu piye, yen uwis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo, karo wong ayu sing dadi pilihanmu
karo wong ayu sing dadi pilihanmu, karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Live Poker Online | Situs Judi Bola

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #lirik lagu #Lirik Lagu Dangdut #lirik Tangise Sarangan #Lirik Via Vallen #TANGISE SARANGAN

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy chaoneun
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill Tonight iyureul
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?

Top