Lirik Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah – NDX A.K.A

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Tak Akoni Aku Sing Salah - NDX A.K.A

Lirik Lagu Tak Akoni Aku Sing Salah – NDX A.K.A

kangen yen kelingan awakmu
loro ati mergo aku
mergo atiku suloyo ninggal lungo tanpo kondo
golek tresno sing liyo

asmoroku wis bubrah, gawe uripmu susah
neng endi sliramu, aku pengen ketemu

kabeh iki salahku, gawe remuk atimu
aku sing ngucap janji, aku sing mblenjani
pancen aku ra biso ngobati lan ganteni tetes eluhmu

aku pengen ketemu, ngucap pangapuraku
kanggo koe, pancen aku sing kudu tok salahke

sampun adoh ono ning moto
tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo
mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu
tresno kasih mung go aku gawe eluhmu metu

udan raiso mbusak kahananmmu sih pahit
amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit
aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng
aku ora jaluk bali roso kangenku tak gawe lerem

tak akoni aku sing salah
gawe ati ajar ngalah, pancen aku sing kleru
cerito iki malah bubrah, sosok yang ku banggakan
walau ku bukan pilihan, aku pasrah marang gusti

tetep kudu bertahan, tur yo piye meneh
aku wis lilo legowo, nadyan nek ketemu roso
dek-dekan njero dodo, tak cubo sak kuatku
jodo ra bakal mlayu, mugo sampeyan urip bareng aku

kabeh iki salahku, gawe remuk atimu
aku sing ngucap janji, aku sing mblenjani
pancen aku ra biso ngobati lan ganteni tetes eluhmu

aku pengen ketemu, ngucap pangapuraku
kanggo koe, pancen aku sing kudu tok salahke

Live Poker Online | Situs Judi Bola

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #lirik lagu #Lirik Lagu Dangdut #Lirik NDX #lirik Tak Akoni Aku Sing Salah #Tak Akoni Aku Sing Salah

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu Sebatas Teman – Sheryl Sheinafia
Lirik Lagu Sebatas Teman – Sheryl Sheinafia
Lirik Lagu Sebatas Teman – Sheryl Sheinafia
Lirik Lagu Tobat Maksiat – Siti Badriah Dan Zaskia Gotik
Lirik Lagu Tobat Maksiat – Siti Badriah Dan Zaskia Gotik
Lirik Lagu Tobat Maksiat – Siti Badriah
Lirik Lagu Hai – Monita Tahalea
Lirik Lagu Hai – Monita Tahalea
Lirik Lagu Hai – Monita Tahalea hai
Lirik Lagu Pulang – Float
Lirik Lagu Pulang – Float
Lirik Lagu Pulang – Float Dan lalu…

Top