Lirik Lagu Ra Jodo – Nella Kharisma

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Lirik Lagu Ra Jodo - Nella Kharisma

Lirik Lagu Ra Jodo – Nella Kharisma

maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnoku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnoku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui
maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui

Live Poker Online | Situs Judi Bola

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #lirik lagu #Lirik Lagu Dangdut #Lirik Nella Kharisma #Lirik Ra Jodo #Ra Jodo

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy chaoneun
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill Tonight iyureul
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?

Top