Lirik Lagu NDX A.K.A – TTM (Tewas Tertimbun Masalalu)

INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Lirik Lagu NDX A.K.A - TTM (Tewas Tertimbun Masalalu)

Lirik Lagu NDX A.K.A – TTM (Tewas Tertimbun Masalalu)

koe tau ning uripku, tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan, mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

duh koe cah ayu isih urip ono ning atiku
aku ra iso lilo lungomu ra bakal tak tompo
koyo gedening ombak segoro ning laut kae
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine

nalikone isih urip madep mantep bebarengan
janji-janjimu palsumu saiki dadi kenangan
putih-putih rembulan padang-padange lintang
tiada yang lain cintaku untukmu sayang

aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni, janjimu wis tok blinjani

koe tau ning uripku, tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan, mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
janji jaman semono koe bakal prasetyo
aku ra iso lilo sampeyan medot tresno
manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo

loro rasane ati, sampeyan ingkar janji
mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
mung siji dongaku koe bali marang awakku
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

aku ra iso lali, udan grimis sing dadi seksi
durung sempet tak rabeni, janjimu wis tok blinjani

koe tau ning uripku, tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan, mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

koe tau ning uripku, tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung

koe tau ning uripku, tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan, mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

koe tau ning uripku, tansah ono ning atiku
ra bakal luntur sak durunge janur kuning melengkung
opo koe ra kelingan, mbiyen mlaku bebarengan
ibarat langit karo rembulan tresnaku ra bakal ilang, sayang

Live Poker Online | Situs Judi Bola

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #lirik lagu #lirik lagu pop indonesia #Lirik NDX #lirik TTM #TTM

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy chaoneun
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill Tonight iyureul
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?

Top