Lirik Lagu NDX A.K.A – Lungset – Versi HipHop-Dangdut

INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia
Judul : Lungset
artist : – 

sprene ku ngenteni
kadung tresno ning njero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin iki

senajan mung guyonan
kowe ngucap ngajak sesandingan
kadung ning ati
sing tak anti-anti
loro ati iki, kowe ngelali

ku ingin engkau tahu
betapa dalamnya cintaku
yang kuberikan untukmu
tulus dari dasar hatiku
setiap detik kau selalu hadir dalam hari-hariku
menemani setiap langkahku
dan membasuh setiap lelahku

tresno ning atiku mung kanggo sliramu
ra ono liyane mung kowe cah ayu
sayang jangan tingalkan aku

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro

yen tresnoku mung siji, iku kowe
yen sayangku ra bakal luntur, kanggo kowe
mbiyen nganti tekan mati, yo mung kowe
nanging kabeh saiki wes ilang, mergo kowe

knapa kau tega menduakan cintaku..
yang tulus dan setia mencintai dirimu..
lungset batin iki..

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro

Sepertinya lagu ini bukan diciptakan oleh NDX A.K.A, akan tetapi karena tercampurnya judul-judul lagu hiphop-dangdut di internet jadi seolah lagu ini bernama NDX A.K.A – Lungset . Mohon jika ada koreksi tolong hubungi kontak yo gaees 😀

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #Indonesia #indonesia lagi #indonesia lirik #lagu indonesia #lirik #lirik indonesia #lirik lagu #Lirik NDX #Lirik NDX AKA

Dian Apriliana
Hanya Penggemar Musik BreakBeat
Lirik Lagu Jalan Terus – Afgan
Lirik Lagu Jalan Terus – Afgan
Lirik Lagu Jalan Terus – Afgan Banyak
Lirik Lagu Kutunggu Kau Putus – Sheryl Feat. Ariel
Lirik Lagu Kutunggu Kau Putus – Sheryl Feat. Ariel
Lirik Lagu Kutunggu Kau Putus – Sheryl
Lirik Lagu Hingga Nanti – Vidi Aldiano Feat Andien
Lirik Lagu Hingga Nanti – Vidi Aldiano Feat Andien
Lirik Lagu Hingga Nanti – Vidi Aldiano
Lirik Lagu Tanda Mata – Glenn Fredly
Lirik Lagu Tanda Mata – Glenn Fredly
Lirik Lagu Tanda Mata – Glenn Fredly

Leave a reply "Lirik Lagu NDX A.K.A – Lungset – Versi HipHop-Dangdut"


Top