Lirik Lagu NDX A.K.A – Lungset – Versi HipHop-Dangdut

INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia
Judul : Lungset
artist : – 

sprene ku ngenteni
kadung tresno ning njero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin iki

senajan mung guyonan
kowe ngucap ngajak sesandingan
kadung ning ati
sing tak anti-anti
loro ati iki, kowe ngelali

ku ingin engkau tahu
betapa dalamnya cintaku
yang kuberikan untukmu
tulus dari dasar hatiku
setiap detik kau selalu hadir dalam hari-hariku
menemani setiap langkahku
dan membasuh setiap lelahku

tresno ning atiku mung kanggo sliramu
ra ono liyane mung kowe cah ayu
sayang jangan tingalkan aku

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro

yen tresnoku mung siji, iku kowe
yen sayangku ra bakal luntur, kanggo kowe
mbiyen nganti tekan mati, yo mung kowe
nanging kabeh saiki wes ilang, mergo kowe

knapa kau tega menduakan cintaku..
yang tulus dan setia mencintai dirimu..
lungset batin iki..

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyo
mentolo kowe mentolo
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro

Sepertinya lagu ini bukan diciptakan oleh NDX A.K.A, akan tetapi karena tercampurnya judul-judul lagu hiphop-dangdut di internet jadi seolah lagu ini bernama NDX A.K.A – Lungset . Mohon jika ada koreksi tolong hubungi kontak yo gaees 😀

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #Indonesia #indonesia lagi #indonesia lirik #lagu indonesia #lirik #lirik indonesia #lirik lagu #Lirik NDX #Lirik NDX AKA

Dian Apriliana
Hanya Penggemar Musik BreakBeat
Lirik Lagu Armada – Pulang Malu Tak Pulang Rindu
Lirik Lagu Armada – Pulang Malu Tak Pulang Rindu
Armada – Pulang Malu Tak Pulang Rindu
Yura Cinta Dan Rahasia Feat. Glenn Fredly Lirik
Yura Cinta Dan Rahasia Feat. Glenn Fredly Lirik
Lirik Lagu Cinta Dan Rahasia Yura feat.
Lirik Lagu Geisha – Sementara Sendiri
Lirik Lagu Geisha – Sementara Sendiri
Lirik Lagu Geisha – Sementara Sendiri Terpaksa
Lirik Lagu Tulus – 1000 Tahun Lamanya
Lirik Lagu Tulus – 1000 Tahun Lamanya
Lirik Lagu Tulus – 1000 Tahun Lamanya

Leave a reply "Lirik Lagu NDX A.K.A – Lungset – Versi HipHop-Dangdut"


Top