Lirik Lagu Lilo – Via Vallen

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Lirik Lagu Lilo - Via Vallen

Lirik Lagu Lilo – Via Vallen

wes tak tompo layang undanganmu
ora kroso netes ing wespoku
layang biru, sampul fotomu
nggawe kaget sak jroning atiku

kowe cah ayu sing tak tresnani
ora nyono ngawe cuwo ati iki
snajan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

ora guna kuwi tak tangisi
kabeh mau wes kinaris pesti
sepiro gedene tresnaku
pancen kowe dudu jodoku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dongaku mugiyo rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak-putu

cah ayu wes tak lilakno
kabeh iki bakal tak tompo
slamat tingal sayang…

saiki aku kudu biso nrimo
kowe ninggalke aku demi wong liyo
sak lorone atiku bakal tak tompo
demi kowe cah ayu aku lilo
tresnoku ra ono liyane
sayangku yo mung kowe
sak jembare samudro, isih jembar atiku
tak ikhlaske sliramu sing pancen dudu jodohku

mengapa setelah lama kita harus berpisah
apakah cinta kita memang ada yang salah
demi cinta yang lain aku harus mengalah
tak bisakah kau mengerti prasaanku oh sayang
maafkan aku mungkin ku tak pantas ada di hatimu
dan ku doakan agar kau bahagia
melihatmu bahagia cukup membuatku senang tak bersamaku

ora guna kuwi tak tangisi
kabeh mau wes kinaris pesti
sepiro gedene tresnaku
pancen kowe dudu jodoku

tak tekani layang undanganmu
nganti kuat lan tabah atiku
dongaku mugiyo rahayu
nggonmu bebrayan nganti anak-putu

wes tak tompo layang undanganmu
ora kroso netes ing wespoku
layang biru, sampul fotomu
nggawe kaget sak jroning atiku

kowe cah ayu sing tak tresnani
ora nyono ngawe cuwo ati iki
snajan sedelo kowe ning ati
tresnoku mung nyawang ra biso nyanding

Live Poker Online | Situs Judi Bola

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #Lilo #lirik lagu #Lirik Lagu Dangdut #lirik Lilo #Lirik Via Vallen

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy chaoneun
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill Tonight iyureul
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?

Top