Lirik Lagu Langit Bumi Saksine – Vita Alvia

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Lirik Lagu Langit Bumi Saksine - Vita Alvia

Lirik Lagu Langit Bumi Saksine – Vita Alvia

seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati
seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine
welas isun nyang riko seng ono ujunge
isun seng ngiro bakal koyo gedigi
wong tuwek isun seng biso ngrestui

langit bumi iki dadi saksine
tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji
sun pastekno welas iki sampek mati

seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati, seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine, welas isun nyang riko seng ono ujunge
isun seng ngiro bakal koyo gedigi, wong tuwek isun seng biso ngrestui
langit bumi iki dadi saksine, tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji, sun pastekno welas iki sampek mati

Live Poker Online | Situs Judi Bola

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #Langit Bumi Saksine #lirik lagu #Lirik Lagu Dangdut #lirik Langit Bumi Saksine #lirik Vita Alvia

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu Syair Cinta – Indah Dewi Pertiwi
Lirik Lagu Syair Cinta – Indah Dewi Pertiwi
Lirik Lagu Syair Cinta – Indah Dewi
Lirik Lagu Mung Biso – Vita Alvia
Lirik Lagu Mung Biso – Vita Alvia
Lirik Lagu Mung Biso – Vita Alvia
Lirik Lagu Lillahi Ta’ala – Sandhy Sondoro
Lirik Lagu Lillahi Ta’ala – Sandhy Sondoro
Lirik Lagu Lillahi Ta’ala – Sandhy Sondoro
Lirik Lagu Sekali Lagi – Isyana Sarasvati
Lirik Lagu Sekali Lagi – Isyana Sarasvati
Lirik Lagu Sekali Lagi – Isyana Sarasvati

Top