Lirik Lagu Lalekno Baen – Vita Alvia

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Lirik Lagu Lalekno Baen - Vita Alvia

Lirik Lagu Lalekno Baen – Vita Alvia

sing nyongko pungkasane
rusak atinisun
wis ping piro baen

riko ngejur batin iki

wis cukup riko gawe
ajur urip isun
sak wise riko
ngandoh ati nong wong liyo
remek rasane rogo iki

lalekno baen isun
teko urip riko
kerono riko wis
ono pilihan liyo

tinggalen isun ring kene
peluken larene
myakne isun hang nyawang
masio eluh banyu moto mili getih

sing nyongko pungkasane
rusak atinisun
wis ping piro baen
riko ngejur batin iki

wis cukup riko gawe
ajur urip isun
sak wise riko
ngandoh ati nong wong liyo
remek rasane rogo iki

lalekno bain isun
teko urip riko
kerono riko wis
ono pilihan liyo

tinggalen isun ring kene
peluken larene
myakne isun hang nyawang
masio eluh banyu moto mili getih

reff
lalekno bain isun
teko urip riko
kerono isun wis
ono pilihan liyo

tinggalen isun ring kene
sun peluk larene
riko sing usah nyawang
tuwas iluh banyu moto mili

lalekno bain isun
teko urip riko
kerono riko wis
ono pilihan liyo

tinggalen isun ring kene
peluken larene
myakne isun hang nyawang
masio eluh banyu moto mili getih

Live Poker Online | Situs Judi Bola

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #LALEKNO BAEN #lirik lagu #lirik lagu indonesia #lirik Lalekno Baen #lirik Vita Alvia

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy chaoneun
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill Tonight iyureul
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?

Top