Lirik Lagu Kowe Lan Kenangan – Intan Rahma

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Ra Bisa Lali Mung Tansang Kelingan
Karo Kowe sing tak tresno ninggalke kenangan
kabeh dadi impenku, kaya mbiyen bareng mlaku
namung katresnan iki mungkin kowe wes ra sudi

Terusno Lakumu, Dongaku Kanggo Awakmu
Mugo Kowe Enggal Nemoke Dalanmu
Ngopo Mbiyen kowe tekko yen akhire arep lungo
Ngarepke dalan katresno nanging mbok sio sio

pancen lengke pikiranmu
Pancen LU Wes Pamonganmu
Nanging Opo Kabeh Kuwi Mung Tok Nggo Nglarani Aku

  Live Poker Online | Situs Judi Bola

Terusno Lakumu, Dongaku Kanggo Awakmu
Mugo Kowe Enggal Nemoke Dalanmu

Mung Demu Bekti, Takdire Gusti
Iso Nyawang Kowe Nanging Tanpo Biso Nduweni
kabeh dadi impenku, kaya mbiyen bareng mlaku.
namung katresnan iki mungkin kowe wes ra sudi

Terusno Lakumu, Dongaku Kanggo Awakmu
Mugo Kowe Enggal Nemoke Dalanmu

Ngopo Mbiyen Kowe Teko Yen akhire arep lungo
Ngarepke dalan katresno nanging mbok sio sio

pancen lengke pikiranmu
Pancen Lu Wes Pamonganmu
Nanging Opo Kabeh Kuwi Mung Tok Nggo Nglarani Aku

Ngopo Mbiyen Kowe Teko Yen akhire arep lungo
Ngarepke dalan katresno nanging mbok sio sio

pancen lengke pikiranmu
Pancen Lu Wes Pamonganmu
Nanging Opo Kabeh Kuwi Mung Tok Nggo Nglarani Aku

Ngopo Mbiyen Kowe Teko Yen akhire arep lungo
Ngarepke dalan katresno nanging mbok sio sio

pancen lengke pikiranmu
Pancen Lu Wes Pamonganmu
Nanging Opo Kabeh Kuwi Mung Tok Nggo Nglarani Aku

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #Intan Rahma #KOWE LAN KENANGAN #Lirik Lagu KOwe Lan Kenangan

Dian Apriliana
Hanya Penggemar Musik BreakBeat
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy chaoneun
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill Tonight iyureul
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?

Top