Lirik Lagu Konco Tahu – NDX A.K.A Feat. RapX

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Lirik Lagu Konco Tahu - NDX A.K.A feat. RapX

Lirik Lagu Konco Tahu – NDX A.K.A feat. RapX

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i
koncoku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
nggantenge ra sepiro sik ngganteng aku
dasar nggak tau malu

kok yo tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak koncoku
padahal rupane koncoku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu

yo wes gek rumaten opo ngiroku gatelen
aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
tak pikir mbek ngguyu, ra bakal ku ra payu
sewu siki wedokan podo nganten leganku

yen pancene karepmu aku tak meloki lakonku
ra biso tak teruske aku ra biasa ngene
sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
kowe kowe podo tego ngelarani aku

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, koncoku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
nggantenge ra sepiro sik ngganteng aku
dasar nggak tau malu

kok yo tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak koncoku
padahal rupane koncoku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu

yo wes gek rumaten opo ngiroku gatelen
aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
tak pikir mbek ngguyu, ra bakal ku ra payu
sewu siki wedokan podo nganten leganku

yen pancene karepmu aku tak meloki lakonku
ra biso tak teruske aku ra biasa ngene
sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
kowe kowe podo tego ngelarani aku

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, koncoku koyok tahu

Live Poker Online | Situs Judi Bola

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #Konco Tahu #Lirik Konco Tahu #lirik lagu #lirik lagu pop indonesia #Lirik NDX A.K.A

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy
Lirik Lagu EXO – Going Crazy chaoneun
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill
Lirik Lagu EXO – Chill Tonight iyureul
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – Walk On Memories
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?
Lirik Lagu EXO – What U Do?

Top