Lirik Lagu Ditinggal Rabi – NDX A.K.A

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Lirik Lagu Ditinggal Rabi - NDX A.K.A

Lirik Lagu Ditinggal Rabi – NDX A.K.A

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi ro wong liyo
Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
Wes kadung tak pacari Malah ditinggal rabi
Kowe tego ngarani mblenjani janji suci
Netes eluh tangisku wong tresno wani kelangan

Dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Live Poker Online | Situs Judi Bola

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #Ditinggal Rabi #lirik Ditinggal Rabi #lirik lagu #lirik lagu jawa #lirik lagu ndx

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu Syair Cinta – Indah Dewi Pertiwi
Lirik Lagu Syair Cinta – Indah Dewi Pertiwi
Lirik Lagu Syair Cinta – Indah Dewi
Lirik Lagu Mung Biso – Vita Alvia
Lirik Lagu Mung Biso – Vita Alvia
Lirik Lagu Mung Biso – Vita Alvia
Lirik Lagu Lillahi Ta’ala – Sandhy Sondoro
Lirik Lagu Lillahi Ta’ala – Sandhy Sondoro
Lirik Lagu Lillahi Ta’ala – Sandhy Sondoro
Lirik Lagu Sekali Lagi – Isyana Sarasvati
Lirik Lagu Sekali Lagi – Isyana Sarasvati
Lirik Lagu Sekali Lagi – Isyana Sarasvati

Top