Lirik Lagu Dek Lastri (Despacito Versi Jawa)

In Lirik Lagu
INDO888 - Pusat Situs Live Taruhan Judi Online Terpercaya Indonesia

Lirik Lagu Dek Lastri (Despacito versi Jawa)

Lirik Lagu Dek Lastri (Despacito versi Jawa)

Ku ngerti dek koe mang wis bosen
Padahal aku wonge setia
Aku mung didakeke pelarian yeahh..
wouwoo.. bubar…

Masalah ora wis wis dek
Jo mikirke awake dewe
Senajan ngono ora banal ku lali.. lali..
Aku tresno kowe ora sah Ditakon
Wis dilakoni ora sah dikongkon
Kowe Malah ngono dek
Opo iki jenenge takdir
Awake pants atiku goosing

Duh, loro untuku mikirno awakmu
Ket wingi bengi ra Ono kabarmu
Opo koe lagi ora ndue pulso
Oh yeah yahh
Awaku wis koyo wong ora normal
Kowe ngomong aku “sante yo mas”
Len Aku salad ku njaluk pangapuro

Dek Lastri, ojo dumenh ngono to dek ambe kulo
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra rido
Koe ninggalna aku opo koe tego ?

Dek Lastri, ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
Awake meh dewekan urip nang dunyo
Wes sue ora ketemu pengin cito
(Sue sue sue uwis sue)

Sak jujure ora relo Aku ora trio
Koe metu karo kan bocah
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)
Meh nganti japan ngapusi awake mben dino
Lungo purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo

De’e lungo lungo mbek Wong liyo
Tegal brebes purwokerto
Semarang lan Suroboyo
Jogja ning malioboro
Bahagiakno koe senajan Aku utang bank
Tagihan nganti numpuk dikejar kejar wong bank
Koe ninggalna Aku pas lagi sayang sayange
Buka Buka instagram foto de’e mbek koe
Awakku meh pisah dek
Aku yo kudu piye
Tulung jelasno dek Nang ndi salahe

Meh crito meh crito
Tapi ambe sopo
Atiku yo loro rapopo rapopo
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
Senajan tresno yowes ikhlas waelah
oh yeah

Live Poker Online | Situs Judi Bola

Download Lagu Lainnya:

TaruhanTop – Poker Indonesia Online Terpercaya

Tags: #Dek Lastri #lirik Dek Lastri #Lirik Despacito #lirik lagu #lirik lagu jawa

Nisa Arlanda
Author: 
Lirik Lagu Sebatas Teman – Sheryl Sheinafia
Lirik Lagu Sebatas Teman – Sheryl Sheinafia
Lirik Lagu Sebatas Teman – Sheryl Sheinafia
Lirik Lagu Tobat Maksiat – Siti Badriah Dan Zaskia Gotik
Lirik Lagu Tobat Maksiat – Siti Badriah Dan Zaskia Gotik
Lirik Lagu Tobat Maksiat – Siti Badriah
Lirik Lagu Hai – Monita Tahalea
Lirik Lagu Hai – Monita Tahalea
Lirik Lagu Hai – Monita Tahalea hai
Lirik Lagu Pulang – Float
Lirik Lagu Pulang – Float
Lirik Lagu Pulang – Float Dan lalu…

Top